Kan någon ta Kent Persson på allvar?

Kan någon ta Kent Persson på allvar? Efter dagens fadäs är svaret på den frågan bestämt NEJ. Här följer mitt högst personliga svar till honom i form av en egen bloggpostning.

Dina patetiska försök att släta över och förklara hur du ”egentligen” menade häller bara bensin på elden. Du har gjort bort dig och nu får du stå ditt kast. Det är naturligtvis ingen som kan ta dig på allvar när du påstår att du undrade om det verkligen var sant, om det fanns något seriöst tvivel skulle du förståss inte ha skrivit någonting alls. Du såg en öppning för ett rejält slag under bältet. Du blundade, satsade och slog till för kung och fosterland men du missade grovt och till på köpet så såg domaren vad du försökte göra. Ingen som läst din dynga kommer att glömma ditt namn och alla sunda svenskar kommer nu att sky det som pesten på varje valsedel så länge dom lever. Som tur är för dig och hela det moderata partiet så finns det miljoner svenskar som inte tänker så sunt så du har väl ingen anledning att oroa dig.

Man kan dock fråga sig var alla dina supporters är idag. Det tycks ju vara en total avsaknad av positiva kommentarer på din egen blogg iallafall. Finns det någon där ute som faktiskt håller med dig som någonsin visar intresse för denna blogg? Man frågar sig…

Som jag redan har mailat till David Baas, personen som skrev under den pinsamma ”artikeln” i skvallerblaskan expressen:

* Christian Engström kommer att jobba heltid (och förmodligen mycket mer än så) med de frågor som han har mandat från svenska väljare att jobba med.
* Christian Engström har mandat för att jobba med ett väldigt snävt område av frågor och dessa frågor kräver inte att han går på speciellt många möten.
* Christian Engström har LOVAT att lämna över ”övriga frågor” till de andra i sin partigrupp och det vore ett GROVT SVEK mot dom 7% svenska väljare som röstat på honom att börja ta ställning och engagera sig i några andra frågor än piratpartiets.

Detta är saker som du borde ha känt till om du över huvud taget skall uttala dig om piratpartiet, och oavsett så borde det ligga i ditt intresse att känna din fiende. Det är denna typen av IDIOTISK smutskastning som ni politiker håller på med som SKAPAR politikerförakt. Förstår du inte det? Vi vill inte ha kvar pajasar som dig i politiken längre. Ni är inte önskvärda!

PS. Christian har själv lämnat svar på tal på sin egen blogg här. DS

Annonser

3 svar to “Kan någon ta Kent Persson på allvar?”

 1. www.kentpersson.se Says:

  Det var ett nyanserat inlägg som svar på mitt blogginlägg. Du får gärna kalla mig vad du vill, men debatten kommer knappast föras fram på det sättet. Min blogg har mellan 500-1000 besök om dagen. Några håller med mig, några gör det inte. En nyanserad debatt är det jag vill ha. Ibland sker övertramp och misstag och var och en får ta ansvar för det.

  Jag har nyanserat mitt inlägg, man kan kritisera mig för det. Men en debatt och en granskning behövs av alla politiker och det oavsett partitillhörighet.

 2. Hans Says:

  Om man gör tillräckligt stora övertramp så förtjänar man att kallas pajas eller ännu värre saker Kent. Sådana ord fyller faktiskt en funktion även om dom också ibland kan användas lite slarvigt.

  Var är ”debatten” som du pratar om? Vad handlar ”debatten” om i detta fallet? Exakt vart ville du föra ”debatten” när du satte den oerhört konstruktiva rubruken på ditt inlägg?

  Om du någonsin hade gjort ett aldrig så litet försök att sätta dig in i debatten om (pp) så hade du redan vetat vad svaren på ditt inlägg skulle bli: Att Christian Engström har mandat från en upplyst och medveten väljarkår att driva VISSA frågor OCH att lämna övriga till sin partigrupp, och att anledningen till att han fått detta mandat är att de fåtal frågor som han driver bedöms som högre prioriterade än alla dom andra tillsammans.

  Med denna information i bagaget så hade knappast någon människa försökt klandra CE för att han åtar sig att göra JUST det som väljarna ville att han skulle göra. Så om du är hundraprocentigt ointresserad av en ”nyanserad debatt” vad är det EGENTLIGEN som du är ute efter?

 3. Olofb Says:

  Måste hålla med Hans; vad är det egentligen för ”debatt” du snackar om Kent..?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: