Erase and Rewind!

Detta är lite för bra för att vara sant. Moderaternas propagandamaskin har sått frön till en aldeles underbar piratslogan för det svenska riksdagsvalet 2010. Backa bandet eller fortsätt skena vidare på samma vansinniga sätt?

Fortsätt, med hårdare och fulare metoder, jaga en hel ungdomsgeneration för något som alla gör och som är busenkelt? Bygg upp mer godtycklig massövervakning så som FRA i samma stil som galningarna i alliansregimen redan gjort i fyra år? Spä på massarbetslösheten ännu mer? Sälj ut ännu fler vinstdrivande bolag så att vi på kort sikt får lite klirr i statskassan? Fortsätt gorma om hårdare tag och annat som föräldrar antas vilja se i skolan men som hela yrkeskåren unisont motsätter sig? Mer tomt prat om frihet medan all handling pekar åt motsatt håll, allt emedan dessa ”ansvariga” regimsföreträdare gömmer sig under en sten och försöker tiga ihjäl den folkliga opinionen?

Valet är inte svårt. Erase and rewind!

Sverige var mångfaldigt bättre för fyra år sedan än det är nu och jag vill DEFENITIVT inte springa med i lämmeltåget mot avgrunden men jag vill rikta ett stort och varmt tack till Storåkers McCanns reklambyrå som tillsammans med deras klienter ”de nya moderaterna” var artiga nog att ställa frågan till oss svenskar.

Annonser

Ett svar to “Erase and Rewind!”

  1. Sanningen om samhället – 2010-08-13 EM Says:

    […] Linking blogs (6) Fredrik Axelsson, Min röst i cyberrymden » Erase and Rewind!, HBT-sossen,Emil Broberg, Ulrika Falk » Vad säger affischerna?, the Campaign Dossier » Politisk […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: