Så vad tjänade Marianne Ny på detta?

Han eller hon som har svaret på den frågan vet varför frivilligt sexuellt umgänge, där bägge parterna skiljdes som vänner, av somliga svenska instanser kan tolkas som någonting så vidrigt som ”våldtäkt”?

DN SvD övriga skvallerblaskor mer SvD

Annonser

5 svar to “Så vad tjänade Marianne Ny på detta?”

 1. Bo Says:

  Jag antar att varken du eller jag vet vad som hände mellan de två personerna så sluta sprid dynga.

 2. Hans Says:

  Om man nu skall tro The Daily Mail som påstår sig ha fått tag på polisförhöret med de två kvinnorna, så framkommer det ganska tydligt att det absolut inte varit fråga om något överfall och/eller tvång, Bo. Då är det vidrigt att använda begreppet våldtäkt och nervärdera alla riktiga fall av våldtäkt som sker ute i världen. Det är sinnessjukt och respektlöst Bo.

 3. Erik Says:

  Ja vad säger man om detta?

  Nu har svenska massmedia börjat radera twingly-fälten också eftersom nästan alla bloggar nu tröttnat och öppet kritiserar anklagelserna.

  http://aktivarum.wordpress.com/2010/08/31/the-entire-assange-case-from-swedish-perspective-analysis-by-aktivarum/

 4. Matte Matik Says:

  Enda som fortfarande har kvar blogglänkar är SvD, DN plockade bort dom, AB & Expressen tror jag inte haft dom överhuvudtaget. Kommentarer får man inte ge heller. Vad jag vet har ingen svensk gammeltidning gått igenom intervjuerna på det sätt som Daily News m.fl. har gjort, media gör sitt bästa för att lägga locket på, tycks det.

 5. Hans Says:

  Stämmer Matte. ”övriga skvallerblaskor” har nog aldrig haft kommentarer / blogglänkar aktiverade. Man har förvisso ingen rätt att att kräva att någon tillåter kommentarer bara för att dom ibland ger oss den möjligheten.

  Man kan ju dock förundras över hur godtyckligt det är vilka artiklar som man får kommentera, vilka som är modererade, vilka som bara har blogglänkar och vilka som inte har någonting. Och dessutom så ändras detta från ena stunden till den andra på samma artikel.

  Undrar hur mycket dom reellt skulle kunna förlora på att alltid aktivera kommentarer på alla artiklar? Dom skulle ju iofs tappa kontrollen över informationsflödet ganska snabbt om dom släppte det helt fritt. :)

  Jag antar att det är för mycket jobb för våra kära svenska tidningar att göra en artikel motsvarande den som jag länkade. Kolla på hur sjukt snabbt dom alla fick upp artiklarna om Assange idag. Dom tror väl att dom måste göra det för att konkurera om läsarna. Ingen tid för journalistik där inte. Sedan fyller dom på, märk väl, undan för undan med fler artiklar med Silberskys kommentarer istället för att göra ordentliga artiklar och bara släppa en.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: